söndag 9 december 2007

ingen kostnad för demokrati

Egentligen är dessa 6 miljoner en onödig kostnad, men under rådande omständigheter klart värt det. Demokrati är en ständigt pågående process

Högersocialister har rätt att demonstrera och vänstersocialister har även dem rätt att demonstrera. Om dom gjort detta och i övrigt beaktat god sed och följt lagen hade inga mer kostnader tillkommit. Dock väljer nu den ena av demonstrationen att med brottsliga medel försöka hindra den andra. dom anlägger bränder och gör skenmaövrar för att engagera så många poliser som möjligt, för att om allt går som de vill kunna störa den andra (helst hindra).

samma människor som bölade som stukna grisar då det såg ut som om deras tillstånd att demonstrera inhiberades av länsrätten, använder alltså själva olagliga metoder för att hindra en annan laglig demonstration, och här är det vår skyldighet att hindra och ta inför tinget dem som begår brott. där av kostnaden.

ett pris vi som demokrati måste betala. kan vara svårt att förstå , det ju är nazister som demonstrerar och alla vet ju att nazister är onda, så då är det ju bäst att förbjuda dem att demonstrera, så då blir det ju inte heller någon våldsam mot demonstration?

men det är det vi inte kan! Ja högersocialismen är hur sjuk som helst (anser jag), men det har inte med saken att göra -Det är inget brott att vara dum i huvudet!

För vad hade gemeneman i Sverige tyckt om det var ett av Socialdemokratiska Arbetar partiets demonstrationståg som angrepps varje år, skulle den etablerade partierna och journalister fortfarande anse att vi ställer in demonstrationen för det kostar för mycket? självklart inte för man skulle försvara demokratin! samma sak här, så 6 mille är en god investering i demokratin.










aftonbladet: http://wwwc.aftonbladet.se/vss/telegram/0,1082,70674240_852__,00.html

svd: http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_671559.svd

Inga kommentarer: