torsdag 27 mars 2008

Tomas Bodström är en mediakåt-kappvändare

Tomas Bodström är en mediakåt- kappvändare

Bojkota os invigningen säger bodström, för vi måste vissa att vi inte tycker om Kinas syn på mänskliga rättigheter. Vart var alla dessa argument då den socialdemokratiska regeringen som bodström var en del av startade industriprojekt och goodwillmöten med representanter för den kinesiska kommunistiska diktaturen? minns ni ostindiefararen? hur sossarna radade upp sig bervid marknadensrepresentanter och kungligheter för att fint ta i hand då kineserna kom till Göteborg?

för finns det något som är positivt för Kina så är det den starka och ofta positiva känsla som idrott ger, aldrig förr har så många vänt blicken mot Peking som nu. det är mycket svårt att piska folk då någon tittar på.


Bodström säger:
"-Vi åker dit och tar några guldmedaljer men vi behöver inte delta i allt spektakel runtomkring

jahaa? så idrottmännen som i åratal har kämpat för att komma med i truppen ska "bara" hämtahem medaljer, men inte njuta av att de har antagit en av världens svåraste utmaningar och kvalificerat sig att deltaga i väldens främsta idrottstävling.

har inte bodström själv varit idrottsman? sicket J-vla skit snack!

enda anledningen till ett sånt här uttalande är att bodström saknar att vara i politiskdebatt och att han ej på länge fått någon mediatid.

Det var ju flera veckor sedan han var med i ett humorprogram i TV eller var aktör i en "kändisrättegång".




Länkar:

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1042&a=755295

http://www.svd.se/sportspel/nyheter/artikel_1022127.svd

Inga kommentarer: